Klubbhus

BLI MED PÅ SPLEISELAGET TIL NYTT KLUBBHUS

Nå kan du være med å hjelpe oss med siste brikke i finansieringen av klubbhus som bygges og eies av Ringebu-Fåvang Fotballklubb. Støtten bidrar til å lage et samlingspunkt og klubbhus for store deler av bredden i idrettene i kommunen.

For 10 år siden ble det bygget et fantastisk fotballanlegg på Fåvang, som er blitt anerkjent i Gudbrandsdalen og innlandet. I dag er dette et anlegg med garderobefasiliteter fra 1970-tallet. Et slikt anlegg fortjener et klubbhus med fasiliteter etter dagens standard, som kan samle brukerne av anlegget og andre aktiviteter som utøves i nærområdet. 

Endelig blir det klubbhus!

For hver krone private eller bedrifter gir kommer vi et steg nærmere å realisere en drøm for dagens og fremtidens idrettsutøvere. Klubbhuset blir et samlingspunkt for store og små i Fåvang og Ringebu. Byggingen starter i oktober 2019 og vi kjører nå på med en SPLEIS for å komme i mål med egenkapitalen.

Vi håper du vil være med å bidra til at prosjektet realiseres.

Bidraget kan gis på SPLEIS.NO/KLUBBHUS hvor du hele veien kan følge målet mot siste del, slik at vi får ferdigstilt et klubbhus for mange generasjoner fremover. 

Hva er SPLEIS?
SPLEIS er en digital innsamlingsaksjon. Dette er styrt av SPAREBANK1, og det er de som har kontroll på at pengene blir brukt til formålet som er satt. 

Hva får du igjen?

Som takk for bidraget får du navnet ditt på husets fremside som tydelig synliggjør at du var med på å bidra til nytt klubbhus.

Vær med å utfordre venner og familie på sosiale medier!
Vi setter stor pris på alle bidrag som kommer.